ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρασε ιατρικά από τη Ρεάλ ο Ερνάντεθ

Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Τεό Ερνάντεθ υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ρεάλ, την ώρα που οι "μερένγκες" συνεχίζουν να διαπραγματεύονται την απόκτησή του από την Ατλέτικο στα 30.000.000 ευρώ. (video)

Η Ρεάλ φαίνεται να νικά στη μάχη με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 19χρονου Γάλλου αριστερού μπακ, Τεό Ερνάντεθ, ο οποίος αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Αλαβές ως δανεικός από την Ατλέτικο.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον από τους "μπλαουγκράνα", ο Ερνάντεθ επέλεξε τους "μερένγκες" και τη Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στην κλινική Sanitas - La Moraleja για λογαριασμό της "βασίλισσας".

Βέβαια, η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης μετά την αναμέτρηση της Ατλέτικο (ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής) με τη Ρεάλ (10/5,21:45) για τη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο του ημιτελικού του Champions League.

Οι "μερένγκες" διαπραγματεύονται με τους "κολτσονέρος" την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την τιμή που έχουν οριοθετήσει οι δεύτεροι να ανέρχεται στα 30.000.000 ευρώ.

Ο Τεό Ερνάντεθ είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας στο ηλικιακό επίπεδο των Κ18, Κ19 και Κ20 ετών.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ