ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος"

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Girona in Madrid, Spain, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Girona in Madrid, Spain, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή "Jugones" ο Σέρχιο Ράμος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και αποφάσισε να παραμείνει στο "Μπερναμπέου".

Φαίνεται ότι αίσια έκβαση θα έχει η υπόθεση του Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε εκφράσει την επιθυμία του στον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνάντηση που είχαν στο σπίτι του πρώτου, να αποχωρήσει με πιθανό προορισμό την Κίνα.

Ο Ράμος φαίνεται να είχε πρόταση από την Κίνα για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 35.000.000 ευρώ, όμως θα έπρεπε να μείνει πρώτα ελεύθερος. Ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" είχε τονίσει πως δεν θα τον άφηνε να φύγει δωρεάν, ενώ η ισπανική εφημερίδα "AS" υποστήριξε ότι η Ρεάλ θα τον πουλήσει μόνο σε ομάδα που μπορεί να καταβάλλει 100.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Jugones", ο Σέρχιο Ράμος είχε δεύτερη συνάντηση με τον Πέρεθ, στην οποία συζήτησαν και έλυσαν το ζήτημα.

Εκεί, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να είπε στον Πέρεθ ότι όχι μόνο θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και πως θα κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα των "μερένγκες". Ο Πέρεθ από την πλευρά του τόνισε, όπως υποστηρίζει το ισπανικό ρεπορτάζ, πόσο σημαντικός είναι ο αρχηγός της για τα σχέδια της ομάδας.

Μάλιστα, η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της, Σέρχιο Ράμος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα (30/5) στις 18.30 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ