ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν δεν είναι στο απυρόβλητο: Το πρωτοσέλιδο της MARCA το αποδεικνύει

Real Madrid's coach Zinedine Zidane attends a media conference at Stade des Princes stadium in Paris, Tuesday, Sept. 17, 2019. Real Madrid will play PSG in a Champions League match on Wednesday Sept. 18. (AP Photo/Michel Euler)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane attends a media conference at Stade des Princes stadium in Paris, Tuesday, Sept. 17, 2019. Real Madrid will play PSG in a Champions League match on Wednesday Sept. 18. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε κρίση με την θέση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο να θεωρείται επισφαλής. Τα Μέσα στην Ισπανία τον αμφισβητούν.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στον ισπανικό Τύπο. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση έπειτα από το "αντίο" του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα Μέσα, πλέον, δεν αφήνουν στην άκρη ούτε τον μεγάλο, Ζινεντίν Ζιντάν.

Στο παρελθόν έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γραφτεί κάτι εναντίον του Ζιζού, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει πια. Η γυάλα στην οποία βρισκόταν ο 47χρονος ράγισε.

Η "καταστροφή" στο Παρίσι έφερε αντιδράσεις και όπως θα δείτε παρακάτω. Η MARCA γράφει πως ο Γάλλος θρύλος βρίσκεται υπό επιτήρηση! Τα ίδια και η AS που με το πρωτοσέλιδό της καυτηριάζει την τακτική προσέγγιση που κάνει ο Ζιντάν, υποστηρίζοντας ότι το κέντρο της Ρεάλ είναι άδειο.

Δείτε τα δύο πρωτοσέλιδα:

Ο Ζιντάν δεν είναι στο απυρόβλητο: Το πρωτοσέλιδο της MARCA το αποδεικνύει
Ο Ζιντάν δεν είναι στο απυρόβλητο: Το πρωτοσέλιδο της MARCA το αποδεικνύει
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ