ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρσέλο δεν έσωσε την Ρεάλ από ένα ακόμα μαύρο ρεκόρ

Real Madrid's Marcelo reacts after a missed opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo reacts after a missed opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνώρισε απλά μία εντός έδρας ήττα από την Λεβάντε (1-2) αλλά τη συνδύασε και μία μαύρη επίδοση, καθώς συμπλήρωσε 481 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ούτε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Nations League ήταν αρκετή για την Ρεάλ Μαδρίτης για να επουλώσει τις πληγές της και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά από την συντριβή από την Σεβίλλη, την ισοπαλία με την Ατλετικο, την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και την ήττα-σοκ από την Αλαβές στο 95', το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε νέο ηχηρό χαστούκι.

Αυτό το έδωσε στους πρωταθλητές Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών η Λεβάντε, η οποία πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 2-1 στο "Μπερναμπέου" για την 9η αγωνιστική της La Liga, με τους "βατράχους" να πετυχαίνουν μάλιστα τα δύο τους γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο.

Πέρα από το νέο στραπάτσο, η ομάδα του Λοπετέγκι (εξαιρετικά επισφαλής η θέση του στον πάγκο), η Ρεάλ άγγιξε και το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της όσον αφορά στα συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Real Madrid's Marcelo celebrates after scoring his side's 1st goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo celebrates after scoring his side's 1st goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Το απόλυτο ρεκόρ είναι τα 495 λεπτά από το 1985 (αρχικά όλα τα ισπανικά ΜΜΕ έγραψαν πως καταρρίφθηκε όμως ο γνωστός Ισπανός στατιστικολόγος Mr Chip αποκατέστησε την αλήθεια, θυμίζοντας τα 30 λεπτά παράτασης που είχαν παιχθεί στο Σαν Μαμές για το Κύπελλο Ισπανίας πριν από 33 χρόνια) ενώ με το γκολ (της παρηγοριάς) του Μαρσέλο στο 72' κατάφεραν να φρενάρουν τη νέα κατάρα στα 481 λεπτά, δηλαδή σκόραραν μετά από 8 ώρες και 1 λεπτό ανομβρίας.

Σημειώνεται πως η Λεβάντε πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο "Μπερναμπέου" σε 14 επισκέψεις της για επίσημα ματς (η πρώτη ήταν το 2007), ενώ το 2-0 υπέρ της μόλις στο 13' συνιστά το γρηγορότερο προβάδισμα φιλοξενούμενης ομάδας στην έδρα της Ρεάλ σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 22 Απριλίου 1990 (Ρεάλ-Λογκρονιές 3-3).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ 1-2 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ