ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο σε Κλοπ: "Θα πάω στην Τσέλσι"

Μουρίνιο σε Κλοπ: "Θα πάω στην Τσέλσι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξομολογήθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ πριν την έναρξη του Ντόρμουντ-Ρεάλ πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, σύμφωνα με τη Bild. Τι αποκάλυψε επίσης για τον Φαλκάο.

Με το σκεπτικό πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" θα πρέπει να μετράμε αντίστροφα για την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Και αυτό γιατί στα αρκετά δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τον θέλουν εκτός Μαδρίτης ήρθε να προστεθεί και το σημερινό (26/4) της "Bild" η οποία τον... μετέγραψε στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο "special one" αποκάλυψε στον Γιούργκεν Κλοπ, πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Champions League, πως έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ και πως έχει συμφωνήσει με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Μουρίνιο σε Κλοπ: "Θα πάω στην Τσέλσι"

Το ίδιο μέσο υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος είπε στον ομόλογό του πως ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα φορέσει τη φανέλα των "μπλε" αυτό το καλοκαίρι αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ παράλληλα του ζήτησε να τον ενημερώσει για την υπόθεση Λεβαντόφσκι και το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ