ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Τρίτη σερί νίκη για τη "βασίλισσα"

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Τρίτη σερί νίκη για τη "βασίλισσα"

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Εσπανιόλ στην Καταλωνία με 4-2 και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Στην 3η θέση πλέον η "βασίλισσα" με 39 βαθμούς (VIDEO).

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καρίμ Μπενζεμά οδηγώντας την Ρεάλ Μαδρίτης σε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ, εκτός έδρας, με 4-2.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 4' και έβαλε ένα ακόμη γκολ στο 45'. Εκτός, όμως, από τα δύο τέρματα ο Μπενζεμά είχε καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες με όμορφες πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Η Ρεάλ, λοιπόν, προηγήθηκε με τον Καρίμ στο 4', έκανε δύο τα τέρματα της με τον Ράμος στο 15' ενώ στο 25' η Εσπανιόλ μείωσε σε 2-1 με τον Μπαπτιστάο που είχε να σκοράρει από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπέιλ πήρε τη θέση του Βινίσιους στο 64' και στο 67' έγραψε το 4-1. Στη συνέχεια, βέβαια, αποβλήθηκε ο Βαράν και οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Στο 81', μάλιστα, μείωσε σε 4-2, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σολάρι με αυτή τη νίκη βρίσκεται πια στην 3η θέση με 39 βαθμούς. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δεύτερη με 44 και η Μπαρτσελόνα στην κορυφή με 49.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ