ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επίσημο: Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιόβιτς με 60.000.000 ευρώ

Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσημα ο Λούκα Γιόβιτς. Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού με εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας και 60.000.000 ευρώ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το 30% του ποσού στην Μπενφίκα.

Το "φλερτ" της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λούκα Γιόβιτς μετατράπηκε σε "γάμο", καθώς η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα".

Από εκεί και πέρα η MARCA αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως η μεταγραφή κόστισε στον Φλορεντίνο Πέρεθ 60.000.000 ευρώ. Από το προαναφερθέν ποσό η Άιντραχτ θα καταβάλει το 30% στην Μπενφίκα λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών όταν ο παίκτης μετακόμισε από την Λισαβόνα στην Φρανκφούρτη.

Ο Γιόβιτς κέρδισε τη μεγάλη μετακίνηση χάρη στην εξαιρετική σεζόν που έκανε με την Άιντραχτ. Η πρώην πια ομάδα του Σέρβου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League και αποκλείστηκε από την Τσέλσι η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο, άνετα κιόλας, με νίκη επί της Άρσεναλ (4-1).

Όσον αφορά στα νούμερα του Γιόβιτς στο χορτάρι, ο διεθνής επιθετικός σημείωσε 48 συμμετοχές με 27 γκολ και 7 ασίστ. Η Άιντραχτ είχε δανειστεί τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τους Πορτογάλους το 2017 και απέκτησε τα δικαιώματά του φέτος με μόλις 7.000.000 ευρώ, πουλώντας τον αμέσως μετά στην Ρεάλ με 60.000.000 ευρώ.

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ