Μαθιουλάκης: "Από τότε που ανέλαβα, ο Πλατανιάς δεν είναι υποκατάστημα κανενός"

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ομάδα των Χανίων που βρίσκεται στη μέση, αλλά και για την απόφαση υποβιβασμού του Ηρακλή.

Συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis" παραχώρησε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πήρε θέση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή και τόνισε ότι από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα των Χανίων αυτή δεν είναι υποκατάστημα κανενός.

Για τον λόγο που δεν παρέστη στη ψηφοφορία στη Super League για τον Ηρακλή:

"Είχα δικαστήριο χθες και δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εκτός αυτού, πριν από 2-3 συνεδριάσεις στη Super League είπα ότι με τις συνθήκες που γίνονται τα συμβούλια και οι διεργασίες με κάποιες δεσμεύσεις που ανατράπηκαν, έχω πολλές αμφιβολίες για το αν η παρουσία μας επηρεάζει κάτι. Όταν κάποια μέλη του συνεταιρισμού βγαίνουν από το πουθενά και κατηγορούν κάποια άλλα μέλη, κάπου αγανακτείς. Έχω πει στο παρελθόν ότι επειδή είμαι μακριά, η παρουσία μου δεν είναι απαραίτητη. Ειδικά χθες που είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν μπορούσα να λείψω από τα Χανιά".

Για τη γνώμη του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

"Το αποτέλεσμα ήταν σωστό. Ο Ηρακλής έκανε μια συγκινητική - στην κυριολεξία – προσπάθεια. Όταν παίξαμε στα Χανιά, λέγανε ότι ο Πλατανιάς θα δώσει το παιχνίδι στον Ηρακλή για το στοίχημα και διάφορες ιστορίες. Εμείς τελικά τον πήραμε τον αγώνα αλλά έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή του Ηρακλή για την προσπάθεια που κάνανε από τότε. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν κάποια διοικητικά προβλήματα και υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Όταν αυτοί παραβιάζονται, δυστυχώς δεν μπορεί να παραβλέπεις κάποια πράγματα. Αν ήμουν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζα κι εγώ το σωστό κατά τη γνώμη μου. Θα ψήφιζα κατά του Ηρακλή και το 9 θα ήταν 10".

Για το πώς μπορούν να κρίνουν οι ομάδες τους νόμους και όχι τα δικαιοδοτικά όργανα:

"Υπάρχουν κάποιες δικλείδες. Με την ίδρυση του συνεταιρισμού έχουν γραφτεί ότι γίνονται διάφορα πράγματα. Εμείς τη γνώμη μας λέμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα για να αποφασίσουν. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνα με όσα ισχύουν για τον συνεταιρισμό. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το ότι υπάρχουνε προβλήματα σε κάποια ομάδα και κατά πόσο αυτή μπορεί ή όχι να συνεχίσει, το ξέρουμε όλοι. Δε νομίζω ότι οι 9 ομάδες που ψήφισαν πήγαν να καταδικάσουν τον Ηρακλή ή έχουν προηγούμενα μαζί του. Ασχέτως από συμμαχίες, είπα τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να γίνει. Αξιόλογος και συγκινητικός ο Ηρακλής αλλά αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι".

Για το τι βλέπει στην υπόθεση των γεγονότων του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό:

"Εγώ τι να δω; Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη. Ήδη εγώ, ο Πλατανιάς έχουμε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για μια υπόθεση που δεν φταίμε. Κάθε πρωί σβήνουν συνθήματα εις βάρος μου και του Πλατανιά σε μια κοινωνία που δεν είναι ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη, μια πόλη των 100.000 όπως είναι τα Χανιά. Τραβάμε τα πάνδεινα, η ομάδα έχει χωριστεί για κάτι που δεν έχουμε καμιά ευθύνη ως ομάδα. Εμείς βγάλαμε μια ανακοίνωση την ημέρα του αγώνα, ας την ερμήνευε κανείς όπως ήθελε και από εκεί και πέρα η διοίκηση του Πλατανιά δεν είχε καμία ανάμειξη σε ό,τι ακολούθησε.

Εμείς σαν Πλατανιάς την θέση μας την είπαμε, υποφέρουμε για το τίποτα, δε φταίμε πουθενά και δεν το παίρνω είτε βαθμολογικά είτε για αλλοίωση αποτελέσματος, είτε οτιδήποτε. Είναι η λάσπη που έχει πέσει από εκεί και πέρα. Νομίζω ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχουν κάποια όρια. Ξεκαθαρίζω ένα πράγμα. Από την ημέρα που έχω αναλάβει, ο Πλατανιάς δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ υποκατάστημα κανενός. Χίλιες φορές να μην υπάρχει ως ομάδα, παρά να καταλήξει εκεί".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24