ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή"

Πετράκης: "Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έχασαν τη συνοχή τους και τη συγκέντρωση τους μετά την αποβολή του Καρανίκα και αυτό τους στοίχισε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή ευκαιρία για κάτι καλό στο Κύπελλο Ελλάδας την οποία όμως την έχασε αφού το υπέρ του 1-0 έγινε τελικά 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού με την αποβολή του Καρανίκα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ, Γιάννη Πέτράκη.

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα του "OTE TV":

"Νομίζω ότι διαχειριζόμασταν καλά το ματς μέχρι την αποβολή καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει φάση μέχρι τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε και έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή. Χάσαμε τη συνοχή μας και τη συγκέντρωση μας και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που όταν βρει την ευκαιρία θα σου κάνει τη ζημιά.

Ήταν μια κακή στιγμή και η αποβολή και το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ενώ το δεύτερο ήρθε από ένα κόρνερ. Ήταν μια καλή ευκαιρία που είχαμε σήμερα αλλά την χάσαμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ