ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έφερε τον Γιόνασεν, δάνεισε τον Κιούζικ

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στα Γιάννινα βρίσκεται από την Κυριακή ο 25χρονος Νορβηγός αριστερός μπακ Εμίλ Γιόνασεν και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ. Στην πατρίδα του και στην Ντνίπρο επέστρεψε ως δανεικός από την ομάδα των Ιωαννίνων ο Ορέστ Κιούζικ.

Μεταγραφική ενίσχυση ενόψει στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα τον 25χρονο Νορβηγό, αριστερό μπακ, Εμίλ Γιόνασεν ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά μακριά από την πατρίδα του.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής όμως αντιμετωπίζει μια θλάση και θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ενώ η διοίκηση του ΠΑΣ ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του.

Μάλιστα ο Γιόνασεν βρέθηκε στις εξέδρες των "Ζωσιμάδων" την Δευτέρα το βράδυ παρακολουθώντας την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ Ο ΚΙΟΥΖΙΚ

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ δάνεισε τον Ουκρανό Ορέστ Κιούζικ στην Ντνίπρο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Ντνίπρο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του και ο 23χρονος εξτρέμ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο πρώτο μισό στην ομάδα των Ιωαννίνων είχε επτά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ