ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ελ Καντουρί, Ουάρντα και Χατσερίντι η αποστολή του ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (30/9, 20:30) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί και Αμρ Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (30/9, 20:30) για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με μια προπόνηση που έγινε στην Τούμπα.

Εν συνεχεία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Εβγέν Χατσερίντι και ο Αμρ Ουάρντα μαζί με εκείνους που συνήθως δεν υπολογίζονται από το Ρουμάνο τεχνικό (Μαλεζάς, Κίτσιου που είναι τιμωρημένος, Γλύκος, Σιαμπάνης).

Ο Καντουρί ακολούθησε ένα μέρος μόνο του κανονικού προγράμματος για αυτό και έμεινε εκτός 18αδας, ενώ η σιωπηρή τιμωρία του Αιγύπτιου παραμένει σε ισχύ, παρά την κουβέντα που είχε με τον προπονητή του.

Η 18αδα που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Καρέλη και Άκπομ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ