ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντι - ΠΑΟΚ: Οπαδοί χωρίς εισιτήρια στη Βουδαπέστη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη Βουδαπέστη χωρίς εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βίντι, ενώ υπάρχουν πολλοί κάτοχοι εισιτήριων που δεν αναγράφουν τα δικά τους προσωπικά στοιχεία. Προειδοποιούν UEFA και αστυνομία.

Τα μηνύματα που φτάνουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ανησυχητικά. Και αυτό διότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί του "Δικέφαλου" που έχουν ταξιδέψει στη Βουδαπέστη χωρίς να έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Βίντι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, καθώς είναι πολλοί και αυτοί που έχουν εισιτήρια στα χέρια τους αλλά χωρίς τα δικά τους προσωπικά στοιχεία.

Το σίγουρο είναι ότι και η ουγγρική αστυνομία και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της UEFA έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν που δεν έχει ονομαστικό εισιτήριο η είσοδος στο γήπεδο.

Το πρόβλημα φαινόταν ότι θα προκύψει εδώ και δέκα ημέρες περίπου όταν και εξαντλήθηκαν μέχρι το τελευταίο τα 1200 εισιτήρια που είχε στην διάθεση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βρουν εισιτήρια, κάποιοι μάλιστα έγιναν και μέλη της Βίντι για να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι".

Κάποιοι ταξίδεψαν στην Ουγγαρία με την ελπίδα ότι θα προμηθευτούν επί τόπου εισιτήρια, ωστόσο πλέον ούτε και για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν διαθέσιμα.

Οι Ούγροι έχουν προειδοποιήσει ότι θα υπάρχουν δύο ζώνες ασφαλείας γύρω από την "Groupama Arena" και πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να περάσει από τον πρώτο έλεγχο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ