ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιεϊρίνια: "Δεν μου άρεσε ο τρόπος που η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίον η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, όπως και οι δηλώσεις παικτών της Ένωσης για το ντέρμπι της Τούμπας.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την περσινή σεζόν αναφέρθηκε ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίον η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα. Παραδέχθηκαν ότι τα πράγματα "ξέφυγαν", αλλά αποδοκίμασε δηλώσεις "κιτρινόμαυρων" παικτών ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

"Δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Μας κλέβουν το πρωτάθλημα, αυτό είπα. Δεν είπα ότι είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός. Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε. Δεν μου άρεσε.

Ξέρουμε πώς είναι η ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τον κόσμο. Μιλάμε για φανατισμό. Όλοι ξεφύγαμε. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις κάποιων παικτών, οι δηλώσεις κάποιων ανθρώπων της ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους", υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή του Open Beyond TV, Total Football, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής (2/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ