ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέρνμπλουμ : "Χρειαζόμαστε το τέλειο παιχνίδι μας"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μιλώντας για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι άριστησε όλες τις γραμμές της για να πάρει αποτελέσμα.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Τσέλσι, δηλώνοντας πως θα είναι διαφορετικό από το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε τη νίκη και για αυτό ήρθαμε εδώ.Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Τούμπας κι ότι έχουμε πάρει το... μάθημα μας, από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίσαμε την Τσέλσι. Ελπίζω ότι θα... σεβαστούμε λιγότερο τον αντίπαλο μας".

Για την Τσέλσι: "Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι από την άμυνα, στην επίθεση, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το πόσο έχει δυσκολέψει η πρόκριση: "Η κατάσταση είναι αυτή που έχουμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, όσον αφορά στο παρελθόν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι κι από εκεί και πέρα να δούμε τι άλλο θα προκύψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ