ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρένο ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Τρένο ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Ατρόμητο (03/11, 16.00),θέλει να πετύχει την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στην Αττική.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τις συνεχόμενες νίκες και το ένα διπλό μετά το άλλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει να μεταδώσει νοοτροπία νικητή στον ΠΑΟΚ που έχει πετύχει κάτι που τα προηγούμενα χρόνια φαινόταν ακατόρθωτο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετάξει από πάνω τον χαρακτηρισμό της ομάδας «που χάνει όταν φεύγει από την έδρα του και περισσότερο όταν αγωνίζεται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής» καθώς έχει να χάσει σχεδόν έναν χρόνο στην πρωτεύουσα.

Ο Δικέφαλος έχει πετύχει επτά συνεχόμενα διπλά στην Αθήνα, διατηρεί για οκτώ αγώνες αήττητο και θέλει να παρατείνει το σερί του. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν αυτή από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το περυσινό πρωτάθλημα στις 5/11/2017. Η τελευταία του απώλεια ήταν μια ισοπαλία με 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 26/11 του 2017 και από τότε μετρά μόνο νίκες.

Ο Δικέφαλος κέρδισε από τότε δύο φορές τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δυο φορές τον Πανιώνιο στην έδρα του, νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Και είναι εντυπωσιακό ότι έχει συντελεστή τερμάτων 15 υπέρ και μόλις δύο κατά, έχοντας κερδίσει τα τελευταία εκτός έδρας ντέρμπι με του τρεις μεγάλους της Αθήνας χωρίς να δεχθεί γκολ.

Και αν κερδίσει σήμερα ξανά στο Περιστέρι θα έχει πετύχει ένα επίτευγμα με εννιά συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ