ΠΑΟΚ

Το πρώτο report του Άμπελ Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Νόρτζελαντ ο Άμπελ Φερέιρα θα στείλει στους ανθρώπους της ομάδας το πρώτο του report για τους παίκτες που έχει μαζί του στην Ολλανδία.

Ο Άμπελ Φερέιρα παραδέχθηκε δημόσια ότι αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα από όλα να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλεύει στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα ενημερώσει με έκθεση που θα αποσταλεί μέσα στο Σαββατοκυριάκο και πιθανότατα μετά το αυριανό φιλικό με την Νόρτζελαντ (06/07) για τα πρώτα συμπεράσματα του για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι αυτή η πρώτη έκθεση δεν θα περιλαμβάνει οριστικές αποφάσεις, μετά από περίπου 10 προπονήσεις και 2 φιλικά αλλά θα αποτυπώνει κάποιες σκέψεις του 40χρονου τεχνικού για τις ανάγκες που θεωρεί ότι θα πρέπει να καλυφθούν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Μέχρι τώρα εκτός από έναν κεντρικό χαφ, τον οποίο έτσι και αλλιώς αναζητούσαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου και πριν από την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία δεν έχει προκύψει κάποια μεταγραφική εισήγηση από τον Πορτογάλο.

Μάλιστα μαζί με τη διοίκηση, τον αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο συμφώνησαν ότι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα ήταν μια ιδανική περίπτωση και πως θα έπρεπε να γίνει μια προσπάθεια για την επιστροφή του στην Τούμπα. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει εκ νέου την Πόρτο για το 28χρονο μέσο με τους Δράκους να δέχονται να μπουν σε διαπραγματεύσεις αλλά να συνεχίζουν να κρατούν ψηλά το κασέ του.

Οι πληροφορίες λένε πως οι Πορτογάλοι αξιολογούν στα 7.000.000 ευρώ τον ποδοσφαιριστή τους με τον ΠΑΟΚ να σκοπεύει να διαθέσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν, αλλά όχι τόσα πολλά.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Από το report του Αμπέλ Φερέιρα θα καθοριστεί αν θα πρέπει να γίνουν και άλλες κινήσεις και σε ποιες θέσεις καθώς αν εξαιρέσει κανείς την περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα περιμένουν τις εισηγήσεις του Πορτογάλου που για την ώρα αξιολογεί τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ. Το κρίσιμο διάστημα για τις τελικές του αποφάσεις θα είναι το ενδιάμεσο στα δύο στάδια της προετοιμασίας του Δικέφαλου.

Στις 12 του μήνα ο ΠΑΟΚ θα δώσει το φιλικό με την Ουνιβερσιτέα Κλουζ στη Ρουμάνια και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, για να ξαναφύγει για την Ολλανδία στις 18/7. Οι αποφάσεις που θα παρθούν στο μεσοδιάστημα θα είναι κρίσιμες και θα αποτυπωθούν στη σύνθεση της αποστολής που θα ταξιδέψει για το Χορστ και το δεύτερο στάδιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντούγκλας Αουγκούστο: Ένας μαχητής στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ
Το μήνυμα του Κάνιας: "Ο Mr Good Crazy σας χαιρετά"
ΠΑΟΚ: Έληξε η προθεσμία της NOVA
Αμπελ Φερέιρα: "Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ