ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Λουτσέσκου για το ματς με τη Σπαρτάκ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε ότι υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Χοσέ Κάνιας και εφόσον ξεκινήσει τον Ισπανό ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας με τη συνταγή της…Βασιλείας.

Δύο προβλήματα είχε να επιλύσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο τουChampions League. Τη δεδομένη απουσία του Βιεϊρίνια και τις ενοχλήσεις που κρατούσαν εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων τον Κάνιας.

Ο Ισπανός επανήλθε και ο Ρουμάνος φαίνεται πως τον υπολογίζει κανονικά αν κρίνει κανείς από όσα είπε για αυτόν στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στην Τούμπα. «Ο Κάνιας ήταν εκτός για δύο μέρες και του είπα χθες ότι μάλλον του έκαναν πολύ καλό αυτές οι... διακοπές. Γύρισε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση» είπε ο Λουτσέσκου και ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Με το δίδυμο στα αμυντικά χαφ να είναι Κάνιας- Μαουρίτσιο, φαίνεται πως η αμυντική γραμμή του Δικέφαλου θα είναι η ίδια που αγωνίστηκε κατά της Βασιλείας στην Ελβετία. Πασχαλάκης στα δοκάρια, Μάτος δεξιά, Κρέσπο αριστερά και Χατσερίντι δίπλα στο Βαρέλα.

Το ίδιο ισχύει και για την επίθεση απόντος και πάλι του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς, πίσω του ο Πέλκας και στα δύο άκρα Ελ Καντουρί και Λημνιός.

Το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει το «βάπτισμα του πυρός» για τον Τσούμπα Ακπόμ, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ