ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Πέλκα που συγκίνησε τον Βαρέλα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο τους Βαρέλα και Σάκχοφ που είναι έτοιμοι να φύγουν από τον ΠΑΟΚ και ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ανταπέδωσε διαδικτυακά τις φιλοφρονήσεις που δέχτηκε.

Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάκχοφ δεν κατέληξαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να βάλουν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και όλα δείχνουν πως η νέα αγωνιστική σεζόν δεν τους βρει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε μαλιστα ασχολίαστο από τον Δημήτρη Πέλκα, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αποχαιρετάει τους δύο παίκτες μέσω από ένα άκρως συγκινητικό κείμενο που έγραψε στο Instagram.

"Τι μπορώ να πω για εσάς παιδιά; Είμαι πραγματικά ευγνώμων που υπήρξα συμπαίκτης σας αυτά τα τρία χρόνια, που προσθέσαμε τα ονόματά μας στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα που γνώρισα δύο υπέροχα και ταπεινά άτομα με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα και τη ζωή σας! Το αξίζετε απόλυτα", έγραψε ο Δημήτρης Πέλκας, με τον Βαρέλα να απαντά άμεσα για να κάνει ουσιαστικά την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του με τον "Δικέφαλο του Βορρά" για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

"Ευχαριστώ Πελκίνιο, ήταν τρία απίστευτα χρόνια, θα μου λείψεις πολύ".

Το μήνυμα του Πέλκα που συγκίνησε τον Βαρέλα

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η φυγή Βαρέλα - Σάκχοφ φέρνει ανατροπές

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ