Τιμές για Σαββίδη στη Νέα Υόρκη

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέστη στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στην πλατεία Αθηνών της Αστορίας και το βράδυ σε δείπνο που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης για να τιμήσει του τελετάρχες της παρέλασης (video).

Τιμητικές εκδηλώσεις στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, ως ένας από τους τελετάρχες της παρέλασης των ομογενών για την 25η Μαρτίου που θα γίνει σήμερα στη Νέα Υόρκη, έλαβαν χώρα χθες. Αρχικά, χθες το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πήρε μέρος στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στην πλατεία Αθηνών της Αστόριας.

Επίσης, χθες το βράδυ, παρέστησε σε δείπνο που έκανε προς τιμήν του ίδιου και του Δρ Γιώργου Γιανκόπουλου-και οι δύο τελετάρχες στη σημερινή παρέλαση- η Ελληνικη Ομοσπονδία Νέας Υόρκης.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των παρελάσεων της Νέας Υόρκης που τελετάρχες έχουν επιλεγεί αποκλειστικά και μόνον ομογενείς. Μάλιστα, όπως, επεσήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλάτουλας, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα του δείπνου στο ξενοδοχείο Χίλτον, τα οποία ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες δολάρια.

Παράλληλα μίλησε με υπερηφάνεια για την ποντιακή του καταγωγή και δώρισε στην Ομοσπονδία Νέας Υόρκης ένα πιστό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Σουμελά, της προστάτιδας των απανταχού Ποντίων.

Τα στοιχεία του ρεπορτάζ και το βίντεο είναι από τον "Εθνικό Κήρυκα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24