ΠΑΟΚ

Θεραπεία για δύο στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βιεϊρίνια και Κάνιας συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους και την Κυριακή με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι έτοιμοι.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα για τον Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με την Σπάρτακ Μόσχας μετά και την προπόνηση της Κυριακής.

Οι απόντες ήταν και πάλι οι Βιεϊρίνια, Κάνιας και Μυστακίδης. Είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος αρχηγός δεν προλαβαίνει τον πρώτο αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας την Τετάρτη το βράδυ στην Τούμπα και πως τρέχει να προλάβει τον επαναληπτικό στη Μόσχα το βράδυ της 14ης Αυγούστου.

Από την άλλη πλευρά ο Κάνιας κάνει αγώνα δρόμου για να είναι στη διάθεση του προπονητή του στο μεγάλο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι εκτιμήσεις λένε πώς έχει πιθανότητες τις οποίες και προσπαθεί να εξαντλήσει.

Δικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιάννης μυστακίδης εξαιτίας ενός χτυπήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Έτσι κι αλλιώς ο νεαρός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας αφού τη θέση του στη λίστα των παικτών δήλωσε ο ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ την πήρε ο Τσούμπα Ακπόμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ