ΠΑΟΚ

Στον Παντελή Κυριακίδη το νταμπλ

Στον Παντελή Κυριακίδη το νταμπλ

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς επισκέφθηκαν τον Παντελή Κυριακίδη μαζί με τα δύο τρόπαια που κέρδισε η ομάδα φέτος.

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει το νεαρό αθλητή του Δικέφαλου, Παντελή Κυριακίδη που τον Μάιο του 2009 έχασε τον πατέρα του, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αναλάβει τα έξοδα της νοσηλείας του που είναι υπέρογκα και κοντά του βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Κ-19 του Δικέφαλου, οι Χατζηστραβός και Τσιγγάρας. Οι δυο τους μαζί με τον Κώστα Ιωσηφίδη επισκέφτηκαν τον Παντελή Κυριακίδη, έχοντας μαζί τους και τα δύο τρόπαια του φετινού νταμπλ.

"Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα στον Παντελή και την οικογένειά του στον δύσκολο αυτό καθημερινό αγώνα.

Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει την δική του καθημερινή μάχη. Συνοδοιπόροι του όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι ανάγκες για την διαμονή του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αυξάνονται συνεχώς", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου όπου δημοσιεύονται και οι παρακάτω φωτογραφίες:

Στον Παντελή Κυριακίδη το νταμπλ
Στον Παντελή Κυριακίδη το νταμπλ
Στον Παντελή Κυριακίδη το νταμπλ

Photo Credits: PAOK FC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η ζωή χωρίς τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ