ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων, χορήγηση πολυεδαφικών αδειών για επιγραμμικές χρήσεις μουσικών έργων και άλλα θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού" στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων, χορήγηση πολυεδαφικών αδειών για επιγραμμικές χρήσεις μουσικών έργων και άλλα θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού" στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αρμόδια της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού θα επισκεφτεί τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι αύριο (13/9) το μεσημέρι η Όλγα Κεφαλογιάννη θα ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου του "Δικέφαλου".

"Ο Eρασιτέχνης ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30, θα επισκεφτεί τα γραφεία του Σωματείου μας (ΘΥΡΑ 7 Γηπ. Τούμπας) η πρώην Υπουργός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, αρμόδια για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα ενημερωθεί από τον Πρόεδρο και τους υπευθύνους για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ