ΠΑΟΚ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Χαϊτάμ Αλεεσαμί

Goteborgs Haitam Aleesami holds the ball in front of Goteborgs coach Jorgen Lennartsson during the Europa League third qualifying round, first leg, soccer match between Belenenses and Goteborg at the Restelo stadium in Lisbon, Thursday July 30, 2015. (AP Photo/Armando Franca)
Goteborgs Haitam Aleesami holds the ball in front of Goteborgs coach Jorgen Lennartsson during the Europa League third qualifying round, first leg, soccer match between Belenenses and Goteborg at the Restelo stadium in Lisbon, Thursday July 30, 2015. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Νέο όνομα αριστερού μπακ έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, αυτό του Νορβηγού με ρίζες από το Μαρόκο Χαϊτάμ Αλεεσαμί, ο οποίος ανήκει στην ιταλική Παλέρμο. (VIDEO)

Εδώ και μέρες ψάχνει για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ (όχι μόνο λόγω του τραυματισμού του Αντρέ Βιεϊρίνια που αντικαταστάθηκε από τον Κρέσπο) και στα υπόψιν βρίσκεται το όνομα του Χαϊτάμ Αλεεσαμί, ο οποίος αγωνίζεται στην Παλέρμο. Είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1991, έχει καταγωγή από το Μαρόκο, αλλά είναι διεθνής με την εθνική Νορβηγίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Σικελίας κατέγραψε 30 συμμετοχές στη Serie B, ενώ και το 2016-2017 στη Serie A είχε "γεμάτη" σεζόν (31 συμμετοχές). Πριν πάει στην Παλέρμο αγωνιζόταν στη Σουηδία με τη Γκέτεμποργκ.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο στην Φρέντρικσταντ της Νορβηγίας. Ο 27χρονος μπακ έχει παίξει 16 φορές με την εθνική Νορβηγίας και το συμβόλαιό του στην Παλέρμο ολοκληρώνεται το 2019.

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ