ΠΑΟΚ

Στέφενς:"Με τους βαθμούς που έχουμε αλλού θα ήμασταν πρώτοι"

Στέφενς:"Με τους βαθμούς που έχουμε αλλού θα ήμασταν πρώτοι"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε λόγο για μία μέρα που "όλα ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ" και έριξε και τη μπηχτή του για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού και της ομάδας του από τη διιατησία με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Νέτσιντ.

Χωρίς παράπονα από τους παίκτες του, αλλά΄εμφανώς "σκασκμένος" από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωασε:

Για την εικόνα του αγώνα:
"Όταν έχεις 7, 8 ευκαιρίες και έχεις 21 κόρνερ και δεν κάνεις γκολ, τότε δεν αξίζεις να κερδίσεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στη διάρκεια της σεζόν ".

Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε στο φινάλε του αγώνα:
"Δεν λέω τίποτα για τον διαιτητή μετά το παιχνίδι, αλλά ο καθένας μπορεί να δει τι συμβαίνει. Ναι του μίλησα (σ.σ. μετά από σχετική ερώτηση). Του είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος μαζί του. Αυτό του είπα...".

Για το γεγονός πώς το δίδυμο Σάλπι-Κλάους φέτος έχει μόνο πέντε γκολ:
"Δεν είναι αρκετά τα πέντε και πιστέψτε με το ξέρουν. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αν έρθουν αυτά τα γκολ τότε θα έρθουν κι άλλα".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στην αρχική ενδεκάδα:
"Διαθέτουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όταν το έχεις στη διάθεσή σου μπορείς να κάνει διάφορα. Θέλαμε να βάλουμε ένα φρέσκο παίκτη στη θέση του κουρασμένου Τζιόλη, ένα παίκτη που μπορεί να παίζει γρήγορα και με μία τη μπάλα. Αλλά νομίζω ότι και με τζαβέλλα και Βίτορ δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα"


Για το αν μπορεί να έχει κάποιο παράπονο από τους παίκτες του, όταν έχουν δημιουργήσει 30 τελικές: "Μερικές μέρες όλα είναι εναντίον σου και σήμερα ήταν μία από αυτές".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη:
"Δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα για τοι θα γίνει το Γενάρη. Πρέπει να περιμένουμε, δεν μπορώ να πω ποιους θα φέρουμε, Θα δούμε, Δουλεύουμε για αυτό".

Για το αν έχουν χαθεί οι ελπίδες για πρωτάθλημα λόγω του -8 από τον Ολυμπιακό:
"Δεν έχω αλλάξει τη σκέψη μου σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό ,μου πριν απ΄το σημερινό παιχνίδι. Σκέφτομαι το ίδιο. Μπορούμε να μετρήσουμε τους βαθμούς... έχουμε δέκα δάκτυλα. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι δύσκολο, Με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει δεν είμαστε πρώτοι. Νομίζω μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει αυτό".

Για τη γνώμη που έχει πλέον για το ελληνικό πρωτάθλημα και με βάση όσα συμβαίνουν τελευταία:
"Έχω να μάθω και εγώ πολλά..."


Για το αν μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ χρειάζεται το απόλυτο των βαθμών για να κερδίσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα:
"Δεν ξέρω αλλά φαίνεται ότι είναι έτσι..".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ