ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Με το 2-0 δεν είσαι ήρεμος"

Στέφενς: "Με το 2-0 δεν είσαι ήρεμος"

Ο Χουμπ Στέφενς έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, έκανε, όμως, παράπονα για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ δεν "καθάρισε" πιο άνετα το ματς

Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε σαφώς ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: "Νομίζω είδατε ένα καλό παιχνίδι, κάναμε, όμως, μόνο δύο γκολ που δεν ήταν αρκετά βάσει ευκαιριών. Είχαμε και προβλήματα προς το τέλος. Αν γινόταν το σκορ 2-1 θα ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε να κάνουμε τρίτο και τέταρτο γκολ για να μην έχουμε πρόβλημα".

Για την διαιτησία του Ιωαννίδη κι αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει χειρότερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία σε σχέση με άλλες ομάδες που διεδικούν τον τίτλο: "Δε λέω τίποτα για το διαιτητή μετά το ματς. Η UEFA με τιμώρησε γιατί είπα κάτι στο ημίχρονο καλύτερα να μην πω κάτι άλλο. Ούτε γενικά για τη διαιτησία θα μιλήσω".

Για το αν διαπίστωσε επιθετική βελτίωση στην ομάδα του στο σημερινό ματς : "Ελπίζω να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς και να κάνουμε γκολ. Έτσι θα μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι. Οταν κερδίζις με 1-0, 2-0 είναι πιο δύσκολο να είσαι ήρεμος στον πάγκο".

Για το αν λύνοουν τα χέρια του τα γκολ που πετυχαίνει ο Βίτορ:" Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που μπαίνουν, δεν μου κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά, δεν με νοιάζει τόσο ποιος βάζει ή πώς μπαίνουν, αλλά ότι η ομάδα κερδίζει. Ότι βάζουμε γκολ από στημένες φάσεις είναι σημάδι βελτίωσης, γιατί, απ' όσο γνωρίζω, δεν το έκανε τόσο πολύ πέρυσι και είναι πολύ σημαντικό. Συμβαίνει μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Για τον τραυματισμό του Κίτσιου: "Έχει μία ενόχληση στο πόδι, θα δούμε αύριο ποια θα είναι η διάγνωση".

Εισιτήρια: 13.637

Εισπράξεις: 111.400

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ