ΠΑΟΚ

Σταντ μπάι ο Χατσερίντι, περιμένει κίνηση από Μολέντο

Σταντ μπάι ο Χατσερίντι, περιμένει κίνηση από Μολέντο

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Εβγέν Χατσερίντι την Δευτέρα (08/01), ωστόσο κάνει και την ύστατη προσπάθεια για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ δουλεύει παράλληλα δύο περιπτώσεις για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού. Το θέμα με τον Ροντρίγκο Μολέντο είναι γνωστό, αναλύθηκε νωρίτερα από το Sport24.gr και ουσιαστικά τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση που πρέπει να πάρει άμεσα ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Στην Τούμπα περιμένουν να διαπιστώσουν αν ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τη διάθεση να προχωρήσει σε "σπάσιμο" του προσυμφώνου με την Ιντερνασιονάλ και να αποδεχθεί την πολύ υψηλή πρόταση που του έχει κάνει ο Δικέφαλος.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η εναλλακτική λύση του Εβγέν Χατσερίντι, ελέγχεται απόλυτα από τους χειρισμούς του Δικεφάλου. Η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει βρει ουσιαστικά τη φόρμουλα συμφωνίας με τον θηριώδη αμυντικό και αυτό που απομένει είναι η συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου.

Αυτό το κομμάτι της διαπραγμάτευσης έχει αναλάβει ο γνωστός ατζέντης Βαντίμ Σαμπλί που έχει "κατασκηνώσει" στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διήμερο. Από τις επαφές του Σαμπλί έχει προκύψει μεγάλη πρόοδος αφού οι απαιτήσεις του ουκρανικού συλλόγου για να συναινέσει στην πώληση των δικαιωμάτων του Χατσερίντι (με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι) στον ΠΑΟΚ έχουν πέσει αισθητά.

Πιθανόν η Τρίτη (09/01) να είναι η πλέον καθοριστική ημέρα για το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ