ΠΑΟΚ

Πρόστιμο στους παίκτες, στήριξη στον Λουτσέσκου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

"Αν ο προπονητής υποδείξει ότι κάποιος πρέπει να φύγει, θα φύγει" είπε μεταξύ άλλων σε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης, που έβαλε πρόστιμο στους παίκτες για τις ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο ενδιάμεσο των προγραμματισμένων προπονήσεων, την Τετάρτη (8/11) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη. Στο επίκεντρο βρέθηκε η διαχείριση της κρίσης που ξέσπασε μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Στη τηλεδιάσκεψη έδωσαν το παρών οι Λούμπος Μίχελ, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάροβα και Κυριάκος Κυριάκος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κλήθηκε, αν και η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη τον αφορούσε, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε σαφές μήνυμα στήριξης του Ρουμάνου τεχνικού, καθιστώντας τον απόλυτο υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος.

"Εκείνος είναι το αφεντικό, ό,τι σας πει, θα πρέπει να γίνει", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, και στη συνέχεια, έριξε τα βέλη του προς τους παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "αν ο προπονητής υποδείξει ότι κάποιος ή κάποιοι πρέπει να φύγουν, θα φύγουν".

Ακολούθως ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου για τις δυο ήττες στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι βαρύ, ενώ θα υπάρξουν και μεμονωμένα πρόστιμα για περιστατικά. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως τα πριμ έτσι και τα πρόστιμα, συμψηφίζονται στο τέλος της σεζόν και είναι προφανές ότι η αντίδραση των παικτών, αν είναι θετική, θα επηρεάσει την εφαρμογή των αποφάσεων.

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης συνέστησε ψυχραιμία και μεγαλύτερη συσπείρωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασκήσεις με μπάλα ο Μαουρίσιο
Ο Ολυμπιακός ζητά αφαίρεση βαθμών της ΑΕΚ για τα επεισόδια
"Ασπίδα" Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ