ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγιοβιτς: "Θέλω να σκοράρω απέναντι σε όλους"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς υποστήριξε μετά τα δύο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ ότι στόχος του είναι να σκοράρει "απέναντι σε όλους", ενώ αναφέρθηκε στην κίνησή του να πετάξει τη φανέλα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη (2-0) απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Μετά τον αγώνα ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνιση μας, χάρηκαν όλοι οι φίλαθλοι μας, ο κόσμος έκανε καυτή την ατμόσφαιρα χάρηκα που σκόραρα και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έκαναν πιο εύκολη τη ζωή, είχα πολύτιμη βοήθεια από αυτούς, απλά χαίρομαι που βοήθησα να πάρουμε τη νίκη, δεν σκέφτηκα ποτέ που δεν είχα σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ".

Για την γρήγορη επιστροφή του:

''Εκτιμώ την πόλη και την ομάδα, με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου πιο γρήγορα, όλα γίνονται πιο εύκολα όταν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, θέλαμε να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν καταφέραμε, έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη, θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να βρίσκομαι συνεχώς μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζομαι, έχω έξτρα κίνητρο πλέον, θα ξεκουραστώ όταν τελειώσει ο αγώνας, δεν γινόταν να απουσιάσω από το ντέρμπι".

Για τις ομάδες και τα γκολ που πετυχαίνει:

'' Θέλω να σκοράρω απέναντι σε όλους, θέλω γκολ κόντρα στον Άρη. Θέλω να κερδίζω και να σκοράρω συνεχώς. Είναι ομαδική προσπάθεια το γκολ αλλά θέλω να αξιοποιώ τις πάσες τους".

Για τα γκολ που σημείωσε:

''Είναι ωραίο γκολ, όμορφο τελείωμα στο δεύτερο γκολ, ήταν όμορφη βραδιά, αλλά στη συνέχεια ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια".

Για την αποψινή εμφάνιση του:

''Θα προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος, έχω προσδοκίες, θέλω να κερδίσουμε και να πετυχαίνω πολλά γκολ. Καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του προπονητή, συνεργαζόμαστε καλύτερα τους συμπαίκτες μας , έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες, το σίγουρο είναι πως θα βελτιώνομαι συνεχώς".

Για τη φανέλα που πέταξε στον κόσμο:

''Όλοι ήθελαν τη φανέλα μου, απλά έκλεισα τα μάτια μου σαν ''νύφη'' που πετάει την ανθοδέσμη".

Για την αγκαλιά με τον Λουτσέσκου:

''Πάντα το σκεφτόμουν αλλά ήταν μακριά ο προπονητής, ήταν η κατάλληλη στιγμή και έτρεξα 40 μέτρα και τον αγκάλιασα''.

Που αφιερώνει τα γκολ:

''Όλοι άξιζαν τη νίκη απόψε οπότε τα γκολ τα αφιερώνω στον σύλλογο του ΠΑΟΚ''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0: Ο Πρίγιοβιτς "εκτέλεσε" την Ένωση
Κρέσπο: "Κάτι παραπάνω από μια νίκη"
Τσίκινης για Γκεστράνιους: "Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα το σφύριζε και διαιτητής Football League"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ