ΠΑΟΚ

Πέντρο Ενρίκε: "Ξεκίνησε η ηγεμονία του ΠΑΟΚ"

Πέντρο Ενρίκε: "Ξεκίνησε η ηγεμονία του ΠΑΟΚ"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε, αποκάλυψε σε σελίδα της πατρίδας του ότι έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του, ενώ υποστήριξε ότι η ηγεμονία του Δικεφάλου μόλις ξεκίνησε.

Ο Πέντρο Ενρίκε επέστρεψε το Γενάρη στον ΠΑΟΚ με σκοπό να πείσει το Ραζβάν Λουτσέσκου να του εμπιστευτεί μια θέση στο ρόστερ. Τον ίδιο στόχο έχει και τώρα, τελειώνοντας την χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ, που, όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, αποτελεί απόδειξη ότι η ηγεμονία του Δικεφάλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος εξτρέμ:

Για όσα πέτυχε η ομάδα του: "Η πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπάρχει εδώ και χρόνια στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πολλά χρόνια αν και την τελευταία δεκαετία το άγγιξε κάποιες φορές. Την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα χάθηκε εξαιτίας εξωγηπεδικών παραγόντων.

Ήταν μια τρέλα όσα έγιναν. Ωστόσο, η ηγεμονία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει. Έχουμε κατακτήσει τα τρία τελευταία κύπελλα, ενώ φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Το άξιζαν όλοι. Εγώ ήρθα πίσω στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Αμέσως ένιωσα πως στα αποδυτήρια ήταν όλοι μια οικογένεια και πως ήταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Στην πορεία τραυματίστηκαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά όποιος και αν μπήκε στη θέση τους έστελνε το μήνυμα στους αντιπάλους, πως το πρωτάθλημα αυτό είναι δικό μας".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Είναι απίστευτο. Έφυγα από τη Γαλλία και ήρθα στην Ελλάδα όπου κατάλαβα τι θα πει φανατικοί οπαδοί. Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι αντίπαλοι μεταξύ τους. Ο τελευταίος τελικός του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε χωρίς κόσμο στις κερκίδες ως ένα μέτρο πρόληψης κατά των επεισοδίων. Ήταν πραγματικά ντροπιαστικό".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός πως αποτελώ μέλος της ομάδας αυτή την περίοδο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος, ενώ πήραμε και το Κύπελλο. Εγώ έγραψα μια φορά ιστορία με τον ΠΑΟΚ και μετά έφυγα δανεικός στην Καραμπάχ όπου αγωνίστηκα στο Champions League και μετά πήγα και πάλι δανεικός στην Αστάνα, όπου αγωνίστηκα στο Europa League. Όταν επέστρεψα στην ομάδα και φόρεσα ξανά τη φανέλα ένιωσα ιδιαίτερη χαρά. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή".

Για το μέλλον του: "Μπαίνω στο τελευταίο έτος του συμβολαίου μου με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας μας. Πάντως, ήδη κάποιες ομάδες έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη μου. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα με βρει το μέλλον. Πάντως, θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος αν ανανέωνα με τον ΠΑΟΚ και έμενα στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ