ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση..."

Πέλκας: "Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση..."
Πέλκας INTIME SPORTS

Για το δικό του μέλλον που είναι στον... ΠΑΟΚ αλλά και τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος του φιλικού με τον Εθνικό Γαζώρου.

Στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Δημήτρης Πέλκας, όπως τόνισε ο ίδιος ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου ενώ ανέφερε πως ο "Δικέφαλος" δεν τα παρατάει όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Συγκεκριμένα είπε:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε λάθη. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα, βγάλαμε αυτά που θέλει ο προπονητής".

Για τον ίδιο: "Είναι το δεύτερο μου φιλικό, προσπαθώ να βγάλω ό,τι μου έχει πει ο προπονητής. Εγώ είμαι εδώ... Δεν έχει ακουστεί για μένα κάτι από την διοίκηση. Δεν έχω πρόβλημα να φύγω δανεικός αλλά πιστεύω πως θα μείνω στην ομάδα, έτσι μου είπε ο προπονητής".

Για το κλίμα μετά το ματς με την Μέταλιστ:

"Απογοητευτήκαμε, ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι δύσκολο αλλά δεν τα παρατάμε".

Πόποβιτς: "Θα πάω καλύτερα φέτος"

Ο νεαρός, Δημήτρης Πόποβιτς, ανέφερε:

Για το κίνητρο σε τέτοια ματς: "Πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό για να αποδείξεις στο προπονητή πως μπορείς να παίζεις".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φιλικό: "Καμιά φορά δεν σου βγαίνει το ματς, όπως θες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ίσως να έπαιξε ρόλο για το ότι δρόσισε ο καιρός".

Για το μέλλον του: "Αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας και του προπονητή. Πιστεύω πως είμαι πιο ώριμος, ο προπονητής με εμπιστεύεται και νομίζω ότι θα πάω καλύτερα φέτος. Πιστεύω πως μέσα από την δουλειά θα έρθει αυτή η στιγμή να παίξω κι έγω σε ευρωπαικό ματς, όπως ο Κίτσιου".

Για τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ: "Το παιχνίδι με την Μέταλιστ πέρασε... Θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ματς για την πρόκριση".

Για το όταν βγήκε αλλαγή: " Μου έδωσε συγχαρητήρια ο προπονητής για την εμφάνισή μου".

12 ράμματα ο Κατσικάς

Mε 12 ράμματα βγήκε από τα αποδυτήρια ο Γιώργος Κατσικάς. Ο Ελληνας αμυντικός χτύπησε πάνω από το φρύδι στο αριστερό μάτι αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις. Eξάλλου ο Πόποβιτς δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό (δέχτηκε κλωτσιά στο ματς) και αναμένεται να συνεχίσει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Κατσαβάκης: "Να κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ..."

Ο Μάκης Κατσαβάκης είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την τιμή που μας να μας καλέσει και να παίξουμε στην Τούμπα. Όσο κρατούσαμε ισορροπία στις γραμμές, καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ και δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το είχαμε αυτό, κάναμε αλλαγές, δεχθήκαμε πίεση, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο πειστικός έβαλε το γκολ σε μία στιγμή που είχαμε έξω τον Μερεσιώτη. Θα κάνουμε και μερικές μεταγραφές ακόμη".

Για την "μάχη" με την Μέταλιστ: " Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ενδεκάδες ισάξιες, είναι πολύ καλός και του εύχομαι με όλη μου την ψυχή, να κάνει την ανατροπή στην Ουκρανία. Με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε κάνει 2-0 ή 3-0. Με μία στατική φάση μπήκε μπροστά στο σκορ η Μέταλιστ. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο".

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: " Μόνο με στηρίγματα μπορούν να τα νέα παιδιά να φανούν. Κι ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και αυτό θα βοηθήσει τα νέα παιδιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ