ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέλκας: "Συναντήθηκα με τον Άγιο Βασίλη και αποδέχθηκα τη πρόταση της Ροβανιέμι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το πρόσφατο ταξίδι του Δημήτρη Πέλκα στην Κωνσταντινούπολη επανέφερε τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού με τον ίδιο να το διασκεδάζει και να απαντάει με χιουμοριστική διάθεση.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις διακοπές των Χριστουγέννων και μεταξύ άλλων την Παρασκευή το βράδυ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Φενέρ με τη Ρεάλ για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Την επόμενη μέρα ήταν λογικό να κυκλοφορήσουν ένα σορό σενάρια για συζητήσεις του μέσου του ΠΑΟΚ με ομάδες από την Τουρκία και συγκεκριμένα τη Φενέρ ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα για συμφωνία με πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όμως παρά τα όσα λέγονται ο Πέλκας δεν είχε καμία επαφή με κάποια από τις ομάδες της Κωνσταντινούπολης, που είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν τον περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται να διασκεδάζει τα σενάρια που έχουν προκύψει από χθες.

Πέλκας: "Συναντήθηκα με τον Άγιο Βασίλη και αποδέχθηκα τη πρόταση της Ροβανιέμι"

Από την άλλη πλευρά ούτε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει αυξημένες απαιτήσεις στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Δικέφαλου είναι αληθινά.

Και αυτό διότι και οι δύο πλευρές ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν ξεκινήσεις επαφές για νέο συμβόλαιο από την στιγμή που αυτό που είναι σε ισχύ και εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ