ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο
INTIME SPORTS

Άκαρπο αποδείχθηκε και το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα σε Βιτόλο και ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός επέμεινε στην απόφασή του και οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.

Η επιμονή του Ισπανού να αποχωρήσει τον οδηγούν οριστικά εκτός Θεσσαλονίκης. Τι είπε στη συνάντησή του με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", τι γίνεται με τα δεδουλευμένα και με τα χρήματα που είχε δώσει ο Γιώργος Σαχπατζίδης.

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βίκτορ Βιτόλο. Η συνάντηση που είχε ο Ισπανός μέσος και οι εκπρόσωποί του με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" την Τετάρτη (13/7) δεν άλλαξε τα δεδομένα και έτσι απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επισήμως το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Παρά τις προσπάθειες της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να παραμείνει στην Τούμπα, ο Ισπανός επέμεινε στην απόφασή του να φύγει, τονίζοντας πως "Εγώ σας τα είχα πει από τον Απρίλιο, θέλω να φύγω...".

Διακρίνοντας αυτήν τη στάση του Βιτόλο, ο Ζήσης Βρύζας δεν έκανε την κίνηση να του δώσει τα χρήματα που είχε προσφέρει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν δώρο άδωρο, αφού ο παίκτης είχε "στυλώσει τα πόδια". Τα χρήματα αυτά, λοιπόν, θα επιστραφούν στον Κατερινιώτη επιχειρηματία.

Ο Βιτόλο χάρισε μέρος των δεδουλευμένων, ενώ για τα υπόλοιπα συμφώνησε να γίνει διακανονισμός διετίας. Πλέον, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, για να ανακοινωθεί και επισήμως η αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Σύντομα, ο παίκτης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα γραπτή δήλωσή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ