ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο "Γολγοθάς" του Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μαουρίσιο EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από τρεις μήνες θα ξεκινήσει τρέξιμο ο Μαουρίσιο, που θα χρειαστεί περισσότερους από έξι μήνες για να μπει σε προπονήσεις.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μαουρίσιο, στην Πορτογαλία, ήταν επιτυχημένη. Μπορεί ο χιαστός του να ήταν σε κακή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο δεν υπήρξαν άλλα ευρήματα που να επιβαρύνουν την κατάσταση του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ θα παραμείνει τις επόμενες δύο εβδομάδες στο Πόρτο για το πρώιμο στάδιο της αποθεραπείας του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει θεραπείες.

Το διάστημα της αποθεραπείας του είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. Ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι μετά από τρεις μήνες θα ξεκινήσει τρέξιμο και θα χρειαστούν και άλλοι τόσοι, τουλάχιστον, μέχρι να αρχίσει να προπονείται με πιο έντονους ρυθμούς.

Το σίγουρο είναι ότι τα δύσκολα για το Βραζιλιάνο αρχίζουν τώρα, καθώς θα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά που έπαθε στον πρόσθιο χιαστό και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

"Όλα πήγαν καλά. Από εδώ και πέρα θα είμαι συγκεντρωμένος για την γρήγορη επιστροφή μου", τόνισε σε μήνυμά του στα social media ο Μαουρίσιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ