ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το timeline του καλοκαιριού

ΠΑΟΚ: Το timeline του καλοκαιριού

Από νωρίς στα δύσκολα το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ. Πότε τελειώνουν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, οι ημέρες της προετοιμασίας και πότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να έχει έτοιμη την ομάδα του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε άδεια από την περασμένη Κυριακή την επομένη του κερδισμένου τελικού με την ΑΕΚ. Οι διακοπές τους θα διαρκέσουν περίπου 1,5 μήνα και στη συνέχεια τους περιμένει και πάλι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Πλέον οι ημερομηνίες-σταθμοί για την προετοιμασία και τον τρίτο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague στον οποίο θα συμμετέχει ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ είναι καθορισμένες:

· 25-26 Ιουνίου: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

· 1 Ιουλίου: Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Άπελντοορν για το πρώτο στάδιο της βασικής της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πρώτα του τρία φιλικά παιχνίδια.

· 11 Ιουλίου: Από την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Ρουμανία όπου στις 12 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Κλουζ στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

· 18 Ιουλίου: Ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει και πάλι για την Ολλανδία, αυτή τη φορά για το Χορστ, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Σε αυτό ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά.

· 22 Ιουλίου: Θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League και ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στο 3γύρο. Αυτός θα είναι είτε ο Άγιαξ είτε ένας νικητής ζευγαριού από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

· 28 Ιουλίου: Η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και μετά από μια δυο ημέρες ξεκούρασης θα ξεκινήσει την αγωνιστική πλέον προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

· 6-7 Αυγούστου: Θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες για τον 3προκριματικό γύρο του Champions League με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ

· 3 Αυγούστου: Θα πραγματοποιηθούν οι δεύτεροι αγώνες για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα πρέπει να περάσει και έναν ακόμη αντίπαλο για να φτάσει στους ομίλους στα πλέι οφ του Champions League που θα γίνουν στις 20-21/8 και 27-28/8.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ