ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το νέο αίμα του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Το νέο αίμα του Δικεφάλου
EUROKINISSI

Οι νεαροί που μπήκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων και που μπορούν να πάρουν ακόμη και χρόνο συμμετοχής.

Η παρουσία των Λύρατζη, Μπαλογιάννη και Τσιγγάρα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να αποδειχθεί πως δεν έγινε μόνο για να είναι ο ΠΑΟΚ σύννομος με τους κανονισμούς.

Τόσο ο Λευτέρης Λύρατζης, όσο και ο Κώστας Μπαλογιάννης είχαν ενεργό ρόλο, στις όποιες δοκιμές έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού με τον Αήττητο για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άλλωστε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός ο Λύρατζης είναι το μοναδικό δεξί μπακ, αφού λείπουν Μάτος και Κίτσιου, ενώ και στη μεσαία γραμμή όπου αγωνίζεται ο Μπαλογιάννης οι απουσίες είναι πολλές.

Οι Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Σάκχοβ δεν είναι διαθέσιμοι και εκτός του Κάνιας δεν υπάρχει στην αποστολή άλλος αμυντικός μέσος.

Όσο για τον 18χρονο, Θανάση Τσιγγάρα, αυτός μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας. Είναι μέσος που από το 210 ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει περάσει από όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Δικέφαλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ