ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το μέλλον του Καντουρί και η υπόσχεση Σαββίδη

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Τάβανο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελ Καντουρί με δηλώσεις του στην Ιταλία άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του πελάτη του το καλοκαίρι.

Ο εκπρόσωπος του Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Τάβανο μίλησε στην Ιταλία, σημειώνοντάς πως ο Μαροκινός του ΠΑΟΚ θα μιλήσει και πάλι με την Πάρμα στην οποία έφτασε κοντά τον περασμένο Γενάρη.

Τότε, ο Ιβάν Σαββίδης κουβέντιασε με τον Ελ Καντουρί και τον έπεισε να παραμείνει στην Τούμπα δίνοντας του την υπόσχεση, όπως είπε ο Τάβανο, ότι το καλοκαίρι θα διευκολύνει τη μεταγραφή του. Το συμβόλαιο, πάντως, του ποδοσφαιριστή με τους "ασπρόμαυρους" εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Καντουρί ο Ιταλός ατζέντης:

Για το μέλλον του Μαροκινού: " Για την ώρα ελπίζουμε να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά στην Ελλάδα. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, επίτευγμα που για τον ΠΑΟΚ θα είναι ιστορικό αφού έχει να κατακτήσει το τίτλο περισσότερα από τριάντα χρόνια. Από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν τότε θα αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό και η Ιταλία είναι πάντα μια καλή προοπτική".

Για το αν μιλήσει με την Πάρμα: "Γιατί όχι; Σίγουρα θα μιλήσουμε. Ο Καντουρί υποσχέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ότι θα μείνει για να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του του υποσχέθηκε το ερχόμενο καλοκαίρι να διευκολύνει την αποχώρηση του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ