ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "φιάσκο" με τα δελτία φέρνει αλλαγές

ΠΑΟΚ: Το "φιάσκο" με τα δελτία φέρνει αλλαγές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ερασιτεχνικό λάθος με τις κάρτες υγείας συνεχίζει να ταλανίζει τον ΠΑΟΚ, με αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών και τον Ιβάν Σαββίδη να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την δυσλειτουργία στελεχών της ΠΑΕ.

Το θέμα με τις αθεώρητες κάρτες υγείας στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί λήξαν ούτε μετά την απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση κατά της εγκυρότητας του προχθεσινού ντέρμπι, ούτε και μετά τις παραιτήσεις του επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ Ευθύμη Παπασούλη και του υπεύθυνου για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Από την μια οι αντιδράσεις οργανωμένων οπαδών για το γεγονός ότι έγινε ένα τόσο μεγάλο λάθος από την πλευρά των στελεχών που ήταν εξαρχής μεγάλες συνεχίζονται με μάλλον αυξανόμενη ένταση.

Από την άλλη ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται, με το δίκιο του, εξοργισμένος με την ελλειμματική λειτουργία της ΠΑΕ και των στελεχών της που θέτει σε κίνδυνο, όχι μόνο την προσπάθεια που έγινε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την προσφυγή στο CAS αλλά κυρίως όσα κερδίζει η ομάδα στο γήπεδο.

Και η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που φάνηκε να αποκτούν μέρος της καλής τους ψυχολογίας μετά την επιστροφή των 7 βαθμών από την απόφαση του CAS – κάτι που φάνηκε στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και στον αγωνιστικό χώρο- ήταν πολύ απογοητευμένοι από την στιγμή που ενημερώθηκαν για το σοβαρό λάθος με τις κάρτες υγείας που λίγο έλειψε να ακυρώσει την προσπάθεια τους στο γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι η αναζήτηση ευθυνών θα συνεχιστεί και μετά τις δύο χθεσινές παραιτήσεις. Κάτι για το οποίο έχει προϊδεάσει ο Ιβάν Σαββίδης ήδη του συνεργάτες του και αναμένεται πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η άφιξη του στην Ελλάδα, όταν θα αποκατασταθεί η εναέρια συγκοινωνία με τη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν πρέπει να αποφασίζουν οι ομάδες για τις τιμωρίες
ΑΕΚ: Δεν προχωράει σε ένσταση για τα ληγμένα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ
Φύλλο αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να γίνει το ματς"
ΠΑΟΚ: Δύο παραιτήσεις για τα ληγμένα δελτία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ