ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύο παραιτήσεις για τα ληγμένα δελτία

ΠΑΟΚ: Δύο παραιτήσεις για τα ληγμένα δελτία

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης και ο γιατρός της ομάδας, Ευθύμης Παπασούλης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για το θέμα με τα ληγμένα δελτία. Σε ποιους ανήκαν οι κάρτες υγείας που δεν είχαν ανανεωθεί.

Το βασικό θέμα της επικαιρότητας είναι το πρόβλημα που προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τα ιατρικά δελτία 12 ποδοσφαιριστών τα οποία δεν είχαν ανανεωθεί κάτι που μπορεί να φέρει σοβαρές ποινές στον Δικέφαλλο σε περίπτωση που η ΑΕΚ ασκήσει έφεση.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που ζήτησε να υπάρξουν άμεσα απαντήσεις και όπως όλα δείχνουν οι δύο παραιτήσεις εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο.

ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

Ήδη από χθες το βράδυ ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Ευθύμης Παπασούλης αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί υπέβαλε την παραίτηση του από το πόστο του. Μια παραίτηση που θα γίνει δεκτή παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας για τις τελευταίες ημέρες της σεζόν.

Την παραίτηση του από το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας υπέβαλε και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης που έχει και αυτός ευθύνες για την τεράστια παράλειψη που έχει εκθέσει σε όλα τα επίπεδα την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Η αλήθεια είναι ότι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί είναι τεράστια και η γκάφα των ανθρώπων του Δικεφάλου προκάλεσε οργισμένη αντίδραση από τον Ιβάν Σαββίδη όταν ενημερώθηκε χθες αργά το βράδυ για ότι έχει συμβεί.

Ένα από τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πως οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος δεν αντιλήφθηκαν ότι έχουν λήξει, από τις προηγούμενες ημέρες – κάποια από τις 30/6 και άλλα από τις 5/7- οι κάρτες υγείας στα δελτία 12 ποδοσφαιριστών και πως τα υπόλοιπα ήταν κανονικά.

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Τα δελτία αυτά ήταν των Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια που υπέγραψαν επέκταση των συμβολαίων τους για 1 μήνα, των Στοχ, Ζίβκοβιτς και Μιχάι που αποκτήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, του Τζόλη που ανέβηκε από τη δεύτερη ομάδα και των Ίνγκασον, Γιαννούλη, Βαρέλα, Λημνιού, Άκπομ και Μάτος που ήταν και στο περυσινό ρόστερ του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ