ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ απάντησε "δεν πωλείται" στηνπρόταση της Ρεν για το νεαρό ακραίο αμυντικό, Δημήτρη Γιαννούλη που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο.

Πριν από μια εβδομάδα περίπου έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πρόταση των Γάλλων για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή ήταν στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ και πως από τη διοίκηση δεν σκέφτηκαν και πολύ πριν την αρνηθούν.

Στη Γαλλία λένε πως η πρόταση της Ρεν έφτασε μέχρι τα 2,2 εκατομμύρια, ωστόσο από το Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Γιαννούλης "δεν πωλείται".

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παραχωρεί το νεαρό αμυντικό και έστειλε μήνυμα στον παίκτη ότι τον περιμένει το καλοκαίρι στην Τούμπα. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αρνείται να παραχωρήσει το Γιαννούλη δείχνει ότι ο παίκτης, που ανήκει στο Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2015 και έχει παίξει μόλις δύο αγώνες Κυπέλλου με τη φανέλα του, συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των αρμόδιων του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και αλλιώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει σπάσει κανένα συμβόλαιο δανεισμού ποδοσφαιριστή της που αγωνίζεται σε άλλο κλαμπ και ο Γιαννούλης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που παρά την τεράστια ανάγκη που υπήρχε το καλοκαίρι στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να επισπεύσει την επιστροφή του παίκτη στην Τούμπα. Σε αυτή τη λογική θα ήταν απίθανο να διακόψει το δανεισμό του Γιαννούλη στον Ατρόμητο για να τον παραχωρήσει στη Ρεν.

Αυτή πάντως είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ δίνει άκυρο στην προαναφερθείσα γαλλική ομάδα. Πέρυσι, τέτοιο καιρό, η συγκεκριμένη έκανε την προσπάθειά της για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ήταν και αυτή ανεπιτυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ