ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τεστ για κορονοϊό και έτοιμοι για επιστροφή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η εβδομάδα αρχίζει στον ΠΑΟΚ με εξετάσεις και τεστ για τον κορονοϊού για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Η Τετάρτη θα είναι σημαντική ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να προπονηθούν και πάλι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, 54 ημέρες μετά την τελευταία τους ομαδική προπόνηση

Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να προκύψουν τα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθούν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου.

Η αρχή θα γίνει σήμερα (4/5) με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ενώ οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και αύριο (5/5) με τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαδικασία είναι ο Άνχελ Κρέσπο που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ισπανία. Η επιστροφή του έμπειρου στόπερ θα καθυστερήσει για ένα διάστημα, καθώς έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα, εφόσον ταξίδευε από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη έτοιμο το πλάνο των προπονήσεων που θα γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, πιθανότατα των οκτώ ατόμων και με όλες τις προφυλάξεις κατά του κορονοϊού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ