ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τελευταίες δοκιμές απόΦερέιρα

ΠΑΟΚ: Τελευταίες δοκιμές απόΦερέιρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ολλανδία με τα δύο φιλικά με αντιπάλους την Αλ Τααβόν (16:00)και την Φορτούνα Σιτάρντ (20:00) που είναι και τα τελευταία πριν από τους αγώνες με τον Άγιαξ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μια ακόμη, διπλή ευκαιρία, να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει των παιχνιδιών με τον πρωταθλητή Ολλανδίας, Άγιαξ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χωρίσει την ομάδα του σε δύο γκρουπ με το πρώτο να αντιμετωπίσει νωρίς το απόγευμα τους Σαουδάραβες στο Χορστ και το δεύτερο την Φορτούνα Σιτάρντ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο ο προπονητής του Δικέφαλου θα κάνει το διαχωρισμό, αν δηλαδή θα επιλέξει μεικτά σχήματα με παίκτες που υπολογίζει ως βασικούς και κάποιους που δεν έχουν πάρει και πολύ χρόνο στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέδρο Ενρίκε που λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο θα μείνει εκτός και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη παρουσία, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Άντερσον Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι έτοιμος και σήμερα θα φανεί η αγωνιστική του κατάσταση.

Και τα δύο φιλικά θα μεταδοθούν από το PAOK TV χωρίς μάλιστα περιορισμούς, αφού θα είναι διαθέσιμα σε όλο το κόσμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ