ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα εργομετρικά του Ζίβκοβιτς και η Μπενφίκα

Benfica's Andrija Zivkovic controls the ball during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Andrija Zivkovic controls the ball during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο 24χρονος Σέρβος μέσος, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να αντιμετωπίσει την μέχρι πρότινος ομάδα του, Μπενφίκα, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του θα κριθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στη Θεσσαλονίκη

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα είναι ο παίκτης που ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικέφαλου. Και αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει στον παίκτη ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα της νέας εποχής στην οικονομική πολιτική της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και τα ιατρικά που θα κάνει. Διότι αν τα εργομετρικά του είναι καλά δεν αποκλείεται να είναι κανονικά στον αγώνα κατά της πρώην ομάδας του για τον τρίτο προκριματικό του ChampionsLeague.

Ο Σέρβος έχει πολλά κίνητρα να παίξει κατά της Μπενφίκα αλλά το θέμα είναι να είναι σε θέση να το κάνει και αυτό θα το δείξουν οι ιατρικές εξετάσεις που θα κάνει πριν την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Ζίβκοβιτς συμμετείχε στις προπονήσεις των αετών της Λισαβόννας μέχρι την λήξη του συμβολαίου του στα τέλη Αυγούστου. Ο Σέρβος από καιρό γνώριζε ότι δεν θα παραμείνει στην Μπενφίκα καθώς ο Μπρούνο Λάζε ο προηγούμενος προπονητής της ομάδας, του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζεται. Ήρθε και το περιστατικό με την επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας από οργισμένους οπαδούς της Μπενφίκα που αποτέλεσε έναν πολύ άσχημο επίλογο στην καριέρα του Ζίβκοβιτς στο Ντα Λουζ που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες αλλά κατέληξε μάλλον άσχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία με τον Ζίβκοβιτς

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ