ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία με τον Ζίβκοβιτς

Serbia's Andrija Zivkovic controls the ball during a friendly soccer match between Serbia and Morocco in Turin, Italy, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Serbia's Andrija Zivkovic controls the ball during a friendly soccer match between Serbia and Morocco in Turin, Italy, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι εχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημερες προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ζίβκοβιτς που ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν είχε στην Μπενφίκα 88 συμμετοχές στις οποίες είχε 4 γκολ και 24 ασίστ. Ωστόσο πέρυσι είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές γεγονός που τον οδήγησε στην έξοδο από την ομάδα της Λισαβόνας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ