ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα αγωνιστικά ερωτήματα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα τον αναγκάζουν να διαφοροποιήσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (12/01, 19:30).

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίζεται με αρκετά προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα, τελευταίο εκ των οποίων είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μαουρίσιο στον προσαγωγό. Ο Βραζιλιάνος προστέθηκε στην λίστα των εξαιρετικά αμφίβολων μαζί με τους Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δύσκολα αποκαλύπτει τα πλάνα του και τα ερωτήματα που υπάρχουν για το κυριακάτικο αγώνα είναι πολλά.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ένα από πλέον σημαντικά είναι η επιλογή που θα γίνει για τη θέση κάτω από την εστία. Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε τονίσει μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ότι η αλλαγή του τερματοφύλακα με τον Πασχαλάκη αντί του Ζίβκοβιτς ήταν προγραμματισμένη και γνωστή από μέρες στους δυο γκολκίπερ. Από ότι φαίνεται ο Πορτογάλος μάλλον θα ξεκινήσει τον Σέρβο παρά την κακή του απόδοση στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Ο Ζίβκοβιτς έχει ένα σχετικό προβάδισμα χωρίς να υπάρχει για την ώρα τουλάχιστον οριστική απόφαση, που σαφώς είναι δύσκολη και έχει να κάνει κυρίως με τη διαχείριση του δίδυμου των τερματοφυλάκων και όχι με την αγωνιστική του κατάσταση.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ

Από εκεί και πέρα με τον Κρέσπο ανέτοιμο το δίδυμο των στόπερ αναμένεται να είναι για έναν ακόμη αγώνα Ίνγκασον και Βαρέλα με τον Ισλανδό όπως και τον Μίσιτς να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης στην χθεσινή προπόνηση. Στην άμυνα είναι σημαντική η επιστροφή του Λέο Μάτος που δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Στην Κρήτη δεν αγωνίστηκε, επίσης, λόγω ενοχλήσεων ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που ωστόσο στις προπονήσεις που ακολούθησαν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του. Ο έτερος Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ του Δικεφάλου ο Μαουρίσιο έχει ενοχλήσεις στο προσαγωγό γεγονός που αναγκάζει τον Αμπέλ Φερέιρα να διαφοροποιήσει τα πλάνα για του τη μεσαία γραμμή με την οπισθοχώρηση του Μίσιτς και την αναζήτηση του παρτενέρ του για το δίδυμο των κεντρικών μέσων.

Τα πράγματα δείχνουν καλύτερα στην επίθεση με το Σβιντέρσκι να έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού, έναντι του Άκπομ, το Βιεϊρίνια και το Λημνιό στα άκρα και τη θέση κοντά στον Πολωνό να "παίζεται" ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Πέλκα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Κρέσπο, πρόβλημα με Μαουρίσιο
Ο Ισραηλινός Γκρίνφελντ "σφυρίζει" στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ