ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στους κορυφαίους Πορτογάλους εκτός συνόρων ο Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ενδεκάδατων Πορτογάλων που αγωνίστηκαν μακριά από την πατρίδα τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε .

Η ιστοσελίδα portugoal επέλεξε την ιδανική ενδεκάδα ανάμεσα στους 200 περίπου Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Μεταξύ αυτών είναι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

"Λίγοι ποδοσφαιριστές είναι τόσο δημοφιλείς στις ομάδες στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο όσο είναι ο Βιεϊρίνια, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος δεξιός μπακ βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και παράλληλα να πάρει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τελειώσει αήττητος το πρωτάθλημα, με πέντε περισσότερους πόντους από τον Ολυμπιακό.

Ο Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αυτή τη σεζόν, πρόσθεσε έξι γκολ στη συγκομιδή της ομάδας του, ανάμεσα στα οποία το γκολ που πέτυχε στο 3-1 επί του Ολυμπιακού και ένα εξαιρετικό γκολ που πέτυχε από μακρινή απόσταση κατά του Παναιτωλικού τον Μάρτιο.

Ο Πορτογάλος είδε τη σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα για αυτόν μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο αλλά είναι τόσο μεγάλη η αναγνώριση με την οποία αντιμετωπίζεται από την ομάδα, ώστε μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις του επόμενου αγώνα για να σηκώσει αυτός το τρόπαιο του Πρωταθλήματος", αναφέρει το κείμενο με το οποίο εξηγείται η επιλογή στην κορυφαία ενδεκάδα.

Σε αυτήν εκτός του αρχηγού του ΠΑΟΚ υπάρχουν τα ονόματα του Άντονι Λόπες, του τερματοφύλακα της Λιόν, του Αντούνιες της Χετάφε, του Πέδρο Μέντες της Μονπελιέ, του Ζοσέ Φόντε της Λιλ, των τριών Πορτογάλων της Γουλβς: Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες και Ντιόγκο Ζότα, του Ρικάρντο Περέιρα της Λέστερ, του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους.

Προπονητής της ομάδας αυτής επιλέχθηκε ο Νούνο Εσπίριτο της Γουλβς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ