ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Στα "κόκκινα" ο Μάτος, στο προσκήνιο ο Τόσκα

ΠΑΟΚ: Στα "κόκκινα" ο Μάτος, στο προσκήνιο ο Τόσκα
Μάτος MOTIONTEAM

Την ώρα που ο Μαουρίσιο παραμένει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ο Μάτος συνεχίζει στα "κόκκινα" και ο Τόσκα έρχεται στο προσκήνιο με παράλληλη μετατόπιση του Βιεϊρίνια.

Την ώρα που ο Μαουρίσιο παραμένει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ο Λέο Μάτος συνεχίζει στα "κόκκινα" και σύντομα θα χρειαστεί διαχείριση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Βίντι είχε δηλώσει πως σκόπευε στην αναμέτρηση με τους Ούγγρους να ξεκουράσει το Βραζιλιάνο.

Ωστόσο, οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Βιεϊρίνια τον ανάγκασαν να αφήσει εκτός τον Πορτογάλο και να κρατήσει ενεργό τον Μάτος.

Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν ξεκουράστηκε ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο μάλιστα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζει να είναι, μαζί με τον Πέλκα, από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη καταπόνηση.

Ο προπονητής του "Δικέφαλου" σκέφτεται ήδη να δώσει ανάσες στον Βραζιλιάνο, είτε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, είτε σε ένα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Βίντι στην Ουγγαρία και Παναιτωλικό στην Τούμπα γιατί γνωρίζει καλά πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα "κόκκινα".

Ο ίδιος ο Λέο Μάτος στις συζητήσεις που έχει με τον προπονητή του λέει πως είναι καλά και πως μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, ωστόσο ο Ρουμάνος δεν πρόκειται να πάρει "ρίσκα" με την κατάσταση του.

Έτσι, λογικά θα χρησιμοποιήσει σε έναν από τους επόμενους αγώνες τον Αλίν Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και να φέρει στο δεξί το Βιεϊρίνια ώστε να ξεκουράσει το Μάτος.

Ο 32χρονος ακραίος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής βασικός σε όλα τα παιχνίδια του "Δικεφάλου", εκτός, λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με την Τσέλσι και το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ