ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για Ζίβκοβιτς αντί Πασχαλάκη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας στο μυαλό του την προοπτική χρησιμοποίησης του Ζίβκοβιτς αντί του Πασχαλάκη, αλλά και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε θέση "10".

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται την Κυριακή (29/9, 19.30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι έχοντας να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες απουσίες, εκτός των μακροχρόνιων, του Μάτος και του Πέλκα.

Λογικά το κενό του Λέο Μάτος, όπως είχε γίνει στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα καλύψει ο Ροντρίγκο Σοάρες, παρά το γεγονός ότι εκτός από εκείνο το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος δεν έχει άλλα λεπτά συμμετοχής. Σε εκείνη την περίπτωση ο προπονητής του Δικέφαλου έδειξε ένα δείγμα των προθέσεων του να αποφεύγει τις αλχημείες και χρησιμοποίησε αντί του Μάτος τον ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αποτελεί την εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθεί το κενό του Πέλκα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο αντικαταστάτης του θα καθορίσει εν πολλοίς και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Όταν ο Έλληνας μέσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Άρη ο Φερέιρα πέρασε στη θέση του το Λημνιό, στέλνοντας τον δεξί άκρο, διατήρησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αριστερό και τοποθέτησε κοντά στον Τζούμπα Άκπομ τον Λέο Ζαμπά, χωρίς πάντως μεγάλη επιτυχία.

Ολοένα και περισσότερο φαντάζει πιθανό να είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που έχει παράδοση καλών εμφανίσεων απέναντι στην ΑΕΚ, στον άξονα, σε ελεύθερο ρόλο και λογικά να έχει δύο καθαρόαιμα εξτρέμ στα άκρα του. Η αλήθεια είναι ότι ο Σουριναμέζος δεν έχει δοκιμαστεί σε κανέναν αγώνα σε επιτελικό ρόλο, από την στιγμή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα και θα είναι η πρώτη φορά που θα τον αναλάβει φέτος, εφόσον δεν προκύψει άλλη επιλογή από τον προπονητή του.

Αυτό είναι το ένα από τα δύο μεγάλα ερωτηματικά ενόψει του ντέρμπι με το δεύτερο να έχει να κάνει με τη θέση κάτω από την εστία. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πασχαλάκης να μείνει στον πάγκο για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά την ημέρα που ξεκίνησε να παίζει βασικός το Δεκέμβριο του 2017 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Φερέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που περιμένει ακόμη να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες απουσίες, εκτός των μακροχρόνιων, του Μάτος και του Πέλκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μαουρίσιο
ΠΑΟΚ: Πήρε νέα ψήφο εμπιστοσύνης ο Φερέιρα
Πασχαλάκης: Ο Superman που έγινε Nowhere man
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ