ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σενάρια για Καραμπάχ και Χατσερίντι

ΠΑΟΚ: Σενάρια για Καραμπάχ και Χατσερίντι
Χατσερίντι

Στην Ουκρανία θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο Εβγέν Χατσερίντι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο υψηλόσωμος στόπερ έχει πρόταση από την Καραμπάχ.

«Ο Χατσερίντι φεύγει από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του» γράφουν οι συμπατριώτες του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από την Καραμπάχ.

«Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει πάντως ρωσικές ομάδες. Πιθανός προορισμός του μπορεί να είναι το Αζερμπαϊτζάν και η Καραμπάχ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Καραμπάχ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στο Χατσερίντι που τον ικανοποιεί οικονομικά» αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Το σίγουρο είναι ότι εφόσον βρεθεί μια τέτοια πρόταση για τον έμπειρο αμυντικό, ο ΠΑΟΚ δεν θα εγείρει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Ήδη ο Χατσερίντι έχει ενημερωθεί για την θέση αυτή του Δικέφαλου και από ό,τι φαίνεται αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του παρά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του που χαρακτήρισε ως απλή φημολογία τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν για τον πελάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Βαρέλα

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ