ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Βαρέλα

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Κρέσπο, έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο τριών χρόνων στο Βαρέλα, ενώ η προσφορά στον Μπίσεσβαρ είναι για (1+1). Τι γίνεταιμε Κάνιας και Σάκχοβ και πως τους επηρεάζει ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ.

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων που εκπνέουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ήταν μια… καυτή πατάτα που ανέλαβε ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο. Πέντε ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι περισσότεροι βασικοί και αναντικατάστατοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν και οι διαπραγματεύσεις τρέχουν.

Για την ώρα αυτός που είναι πιο κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Από την άλλη πλευρά ο έτερος των στόπερ του Δικέφαλου Φερνάντο Βαρέλα έχει και αυτός στα χέρια του πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1) την οποία αξιολογεί. Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του, ότι τελικά θα συμφωνήσει και αυτός να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια και πως δεν θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στο κέντρο της άμυνας του Δικέφαλου.

ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΕΤΕΣ Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον οποίο έχει προτείνει διετές συμβόλαιο, σπαστό για 1+1 χρόνο. Ο Ολλανδός έχει δηλώσει δημόσια ότι τον ενδιαφέρει ένα συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, τριετές αν αυτό είναι δυνατό και θα φανεί από τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν το τι τελικά θα συμβεί.

Ή ΚΑΝΙΑΣ Ή ΣΑΚΧΟΒ… ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Ας ότι αφορά στους δύο κεντρικούς χαφ Κάνιας και Σάκχοβ δεν έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις. Ακόμη και αν είχαν παρθεί ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ άλλαξε τα δεδομένα. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Σουηδού και από τον παίκτη που θα αποκτηθεί θα κριθεί το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα παρθεί και η απόφαση για το ποιος από τους Κάνιας και Σάκχοβ θα ανανεώσει. Το να συνεχίσουν και οι δύο φαντάζει για την ώρα δύσκολο.

ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται για τον Αλέξανδρο Πασχάλακη που δεσμεύεται μέχρι το τέλος του 2019 αλλά έχουν σε εκκρεμότητα συμβόλαια νεαρών όπως αυτά του Σιαμπάνη, του Λυράτζη, του Τσαούση από τη ομάδα Κ-19. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου θέλουν να τους ανανεώσουν, ωστόσο δεν μπορούν να εγγυηθούν σε κανέναν από αυτούς, συγκεκριμένων αριθμό συμμετοχών, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ