ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σαπεκοένσε γιαΕνρίκε

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε είναι η πρώτη επιλογή της Σαπεκοένσε για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής καιτου δημιουργεί την προοπτική για επιστροφή στην πατρίδα του.

Δημοσιεύματα στην Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Πέντρο Ενρίκε είναι η πρώτη επιλογή για τη Σαπεκοένσε που ψάχνει ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης της. Όπως αναφέρεται σε αυτά ο εξτρέμ του Δικέφαλου δίνει πολλές λύσεις στον προπονητή της, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης της.

Τονίζεται μάλιστα πως η πρόταση της Σαπεκοένσε αντιμετωπίζεται θετικά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που εξετάζει όλες τις εναλλακτικές του. "Όλα πάντως θα κριθούν από τις προθέσεις της ομάδας του", γράφεται στην Βραζιλία.

Η αλήθεια είναι ότι με την πλευρά του Πέντρο Ενρίκε ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες επαφές για ανανέωση του συμβολαίου με τη λήξη της σεζόν, ωστόσο και ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις στην πατρίδα του παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον εκπρόσωπο του.

ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

Σε κάθε περίπτωση τα τελευταία δύο χρόνια ο Ενρίκε είναι αυτός βλέπει την παρουσία του του στο ρόστερ να τίθεται σε αμφισβήτηση κάθε φορά που συμπληρώνονται οι θέσεις των ξένων που δικαιούται να έχει ο ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει και τώρα, μετά την απόκτηση του Ντούγκλας Αουγκούστο. Ο Δικέφαλος έχει ήδη έξι Βραζιλιάνους (Μάτος, Μαουρίσιο, Πέντρο Ενρίκε, Αουγκούστο, Ροντρίγκο και Ζαμπά) στις εγχώριες διοργανώσεις όμως έχει δικαίωμα να δηλώνει τους πέντε από αυτούς στην αποστολή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Φερέιρα
Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Ντούγκλας Αουγκούστο
ΠΑΟΚ: Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Αμπέλ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ